Här finns framefotboll

Vill du börja spela framefotboll? Nedan har vi listat etablerade föreningar med framefotbollsverksamhet.

Hittar du ingen förening nära dig så har vi samlat all nödvändig information som du behöver för att starta upp ett eget framefotbollslag på hemmaplan. Läs mer genom att klicka här.

Utforska en spännande värld av möjligheter hos IFAH Parasport och Parasportskolan!

Är du redo att uppleva en fantastisk gemenskap och allsidig träning? Då är Parasportskolan platsen för dig, och framför allt, framefotbollen!

På Parasportskolan är målet att erbjuda en unik möjlighet att utforska olika idrotter och träningar under samma tak. Ledarna på Parasportskolan anpassar träningen efter varje individ, med hänsyn till varje deltagares förutsättningar, intressen och dagliga form. Här är det glädjen i att röra på sig och kamratskap som står i centrum! I Parasportskolan hittar du olika grupper och upplägg, oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet, så finns det något för dig. Så, varför ska du spela framefotboll på Parasportskolan? För att uppleva spänningen av en inkluderande gemenskap, för att utforska din passion för idrott och för att leva livet fullt ut.

Häng med på en träning hos Parasportskolan och skapa nya äventyr och minnen inom idrottens fantastiska värld.

Film från IFAH Parasports träning skapad av Svenska Fotbollsförbundet.

Upptäck Falu BS FK – en fotbollsförening som banar nya vägar inom fotbollsvärlden!

Genom vårt spännande och innovativa Arvsfondsprojekt, Framefotboll med Parasportskola, har vi med framgång fått vara en del av uppstarten av framefotboll i Falun. Välkommen till en förening som inte bara spelar på planen, utan också strävar efter att skapa förändring och inkludera alla. Välkommen till Falu BS FK.

Hitta din rörelseglädje med IFK Västerås!

Det kan vara en utmaning för barn med funktionsnedsättningar att få upp flåset och att bli svettiga. I IFK Västerås Fotbollsklubb framefotbollslag finns det inga tvivel om att de lyckas! Vad är hemligheten? Att låta varje individ utforska och upptäcka framefotboll utifrån sin förutsättningar och att hitta sin rörelseglädje. Här har laget funnit en fin balans mellan övningar, lek och avslutande matchspel där alla får utmanas.

Laganda, glädje och stark vilja i FIFH Malmö!

Vi besöker FIFH Malmö och möter ett gäng tävlingsinriktade framefotbollsspelare som alla har något gemensamt, drömmen om att tillhöra ett fotbollslag och känna sammanhang. Lagandan genomsyrade hela hallen under träningen där spelarna uppmuntrade och berömde varandra om vartannat. Att en av Europas största parasportförening startar upp framefotboll gör skillnad och att begreppet syns man inte så finns man inte blev tydligt märkbart när spelarna i FIFH Malmö berättade om vart de hört om framefotboll första gången. De berättade att de hört om det via Lilla Sportspegeln, Göteborg Open, Start Your Impossible Camp med flera. Vikten av gemensamma krafter med engagerade människor är stor och det kommer aldrig sluta behövas.

Norrlandskustens Framefotbollsklubb, från dröm till verklighet!

Genom framefotbollen hittar dom gemenskap, kompisar och laganda. Föräldrarna titulerar sig stolt som fotbollsförälder. Glädjen och kärleken är stark i Norrlandskustens Framefotbollsklubb. Häng med på en träning och hör spelarna och föräldrarna berätta varför framefotbollen behövs och betyder så mycket.